werken bij WE
Kan je niet vinden wat je zoekt?  Neem contact op
Petra van der Winde
Sociaal werker|
Coördinator financiële dienstverlening
contact
bekijk alle contactpersonen

Financiën en schulden

Iedereen heeft wel eens vragen over geldzaken. Ook het invullen van formulieren is niet altijd makkelijk. Heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt? Dan kun je terecht bij Welzijn Ermelo. Ook als je het misschien moeilijk vindt om rond te komen of als je achterloopt met betalingen.


Wacht niet te lang

Ons advies: wacht niet te lang als je vragen hebt over geld of schulden. Neem contact op. Wij denken graag met je mee en helpen waar mogelijk. Onze hulp is laagdrempelig en vrij toegankelijk.


Problemen voorkomen of oplossen

Het doel van onze diensten is om financiële problemen te voorkomen. Doen door ze op tijd op te lossen óf door zwaardere problemen te voorkomen. Heb je meer hulp nodig? Dan brengen wij je makkelijk en snel in contact met bijvoorbeeld een maatje dat jou langer en intensiever ondersteunt. Ook kunnen we je verwijzen naar de schuldhulpdienstverlener Plangroep, maatschappelijk werk of - als je ondernemer bent - Over Rood. Samen bekijken wat jij nodig hebt en wilt.


Bekijk hieronder onze financiële diensten:
Alle contactpersonen

Petra van der Winde
Sociaal werker|
Coördinator financiële dienstverlening
contact
Reinoud Jaarsma
Sociaal werker |
Steunpunt financiën
contact

bijbehorende diensten

Thuisadministratie
Wil je jouw administratie weer op orde krijgen? Wij bieden je praktische hulp bij administratie. Ontdek wat we voor je doen.
Kledingbeurs
Heb je herbruikbare kleding? Of zóek je kleding? De kledingbeurs geeft herbruikbare kleding aan mensen die dat hard nodig hebben. Lees meer.
Kindpakket
Kan je kind niet meedoen aan activiteiten omdat jullie een laag inkomen hebben? Met het Kindpakket kan dat wél. Ontdek wat we kunnen betekenen.
Steunpunt Financiën
Vragen over geldzaken en administratie? Welkom bij Steunpunt financien. Hier werken we samen met Humanitas en Schuldhulpmaatje. Wees welkom.
VoorzieningenWijzer
Heb je recht op toeslagen of gemeentelijke regelingen? Past de zorgverzekering nog bij je? Samen zoeken we dit uit. Ontdek hoe én waar.
Hulp bij belastingaangifte
Zie je op tegen de belastingaangifte? Van 1 maart tot 1 mei staan we klaar om je te helpen. Hulp bij belastingaangifte is voor mensen met een bepaald inkomen.
Energietoeslag
Heb je hulp nodig bij het aanvragen van de energietoeslag? Welzijn Ermelo biedt gratis hulp aan. 

wat bieden

ontmoeting & activiteiten
jongerenwerk
welzijn in de wijk
maatschappelijk werk
praktische hulp en maatjes
financiën & schulden
mantelzorg & ouderenadvies
vrijwilligerswerk
"Integreren doen we in de samenleving, niet erbuiten" Wafa Fare
Privacy verklaring
Webdesign: Inzpire|Webdevelopment: Exitus ICT
contact