werken bij WE
Kan je niet vinden wat je zoekt?  Neem contact op
Tineke Bouma
Sociaal werker|
Ouderenwerk
contact
bekijk alle contactpersonen

Mantelzorg en ouderenadvies

Welzijn Ermelo ondersteunt inwoners om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en leven. Het ouderenadvies en het Steunpunt Mantelzorg zijn in Ermelo de plekken voor ondersteuning op dit gebied. Bij ons kun je terecht met vragen over zorg, inkomen, huisvesting, mentaal welbevinden en participatie. Wij werken vanuit een onafhankelijke positie. In een persoonlijk gesprek denken we mee en bespreken we de mogelijkheden voor jouw situatie.

Huisbezoeken 78+

Gezond en vitaal ouder worden, je goed voelen en regie houden over je leven; dat is belangrijk voor iedereen.

Ben je de 78 gepasseerd? Dan ontvang je van ons, rond je verjaardag, een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek. Dit kan een huisbezoek zijn of een telefoongesprek.


Positieve Gezondheid

Uitgangspunt voor deze gesprekken is het gedachtengoed Positieve Gezondheid. Onderwerpen als: hoe fit voel ik me, woon ik prettig, heb ik een goede dagbesteding en heb ik genoeg contacten, komen in de gesprekken aan bod. Welzijn Ermelo heeft een enthousiaste groep geschoolde vrijwilligers. Schroom dus niet om je aan te melden voor een gesprek. Onze ervaring is dat het altijd wat oplevert.


Samenwerken

We hebben in Ermelo veel waardevolle contacten en een groot netwerk, zodat we je, wanneer dat wenselijk is, kunnen doorverwijzen naar hulpverleners, maatjes of vrijwilligers.  


Contact

Iedereen die meer wil weten over Huisbezoeken 78+ kan terecht bij ouderenadviseur Lisanne. Zij is telefonisch bereikbaar via 0341 – 567000 of via mail


Alle contactpersonen

Tineke Bouma
Sociaal werker|
Ouderenwerk
contact
Lisanne van den Hee
Sociaal werker |
Ouderenadvies & Steunpunt Mantelzorg
contact

bijbehorende diensten

Steunpunt Mantelzorg
Bij het Steunpunt Mantelzorg kunt je terecht voor ondersteuning en een mantelzorgwaardering.
Ouderenadvies
Heb je vragen over wonen, zorg of welzijn? De ouderenadviseur helpt ouderen (en naastbetrokkenen) bij het vinden van oplossingen.
Jonge Mantelzorgers
Doe- en praatgroep voor kinderen en jongeren in Ermelo die opgroeien met zorg rond verslaving en/of psychiatrische problematiek. Lees meer.

wat bieden

ontmoeting & activiteiten
jongerenwerk
welzijn in de wijk
maatschappelijk werk
praktische hulp en maatjes
financiën & schulden
mantelzorg & ouderenadvies
vrijwilligerswerk
Als sociaalmaatje gekoppeld aan een anderstalige waar ik een fijne vriendschap aan heb gehouden. Ik mag ook deelnemen aan haar cultuur Liesbeth Kiks
Privacy verklaring
Webdesign: Inzpire|Webdevelopment: Exitus ICT
contact